Proizvodnja in prodaja ogrevalne tehnike
Avtomatski odzračnik 1/2"
Vsi poznate problem, ko pri radiatorju preverite kako greje ugotovite, da je spodaj lepo topel, ko se z roko pomikate vse višje po radiatorju je le-ta vse bolj proti vrhu hladnejši. To je problem odzračevanja, saj za ogrevanje tega zraka v radiatorjih porabite veliko več energije kot za segrevanje vode v njem.

Z AVTOMATSKIM ODZRAČNIKOM PRIHRANITE TUDI 20% ENERGIJE ZA OGREVANJE.

Prenesite si PDF dokument z navodili!


Avtomatsko odzračevanje skozi celoten čas.

PREDNOSTI:
- Zanesljivost in dolga življenska doba.
- Vsestransko uporaben pri vodnih sistemih.
- Enostavna montaža.
- Popolnoma avtomatsko odzračevanje radiatorjev oz. sistemov.
- Ni potrebno izprazniti tekočine celotnega sistema.
- Ni več ropota vode po ceveh.Avtomatski odzračevalnik za vodne sisteme, kot so grelna telesa oz. radiatorji, cevni registri, cevne napeljave, kotli, razdelilni seti za ogrevanje. Ta samodejna funkcija avtomatskega odzračevanja izboljša varnost sistemu-zniža možnost korozije in zviša ugodje uporabnika ogrevalnega sistema s tem, da odpravi šume na napeljavi.

Primer uporabe avtomatskega odzračnikaMožno je, da pri prvem ročnem odzračenju priteče kakšna kapljica vode, ko so vzporedne ploščice znotraj odzračnika še suhe. Ročno se odzrači ventil, tako da se obrne narebričen vijak. Pri avtomatskem odzračevanju se to ne pojavlja več.
Avtomatski odzračnik ½ˇ je primeren za vse vrste radiatorjev.

Cene energentov gredo v višave, z enostavnim ličnim avtomatskim odzračnikom na vseh radiatorjih pa prihranite 20% stroškov za ogrevanje.

Domov | O nas | Izdelki | Povpraševanje | Kontakt

Za ogled priporočamo Internet Explorer 6+, Firefox 2+, zaslon 1024 x 768 ali večji.